SelektHuis Design    Postbus 180, 7460 AD Rijssen I Vestigingen in: Rijssen, Amersfoort, Moordrecht, Tholen, Sneek, Hedel      0548 537555    www.selekthuis.nl

SelektHuis Design

Met de lancering van het ‘Made by you’-concept slaat SelektHuis een brug naar volwassen architectuur. Huisonderwerpers Henk Evers en Delano van den Ende leveren maatwerk waarbij de wensen van de opdrachtgever als vertrekpunt dienen. Om de opdrachtgever zoveel mogelijk van dienst te zijn wordt er regelmatig samengewerkt met WRS architecten en Architect Ruud Winkelhuis. Ook bij dit ontwerpteam staat het SelekHuis-adagium ‘Ieder mens is uniek, dus iedere woning is uniek’ hoog in het vaandel.

Voor de woning in Zeist is naar een hedendaagse vertaling gezocht van de welbekende jarendertigarchitectuur. De sfeer van deze architectuurstijl is terug te vinden in de uitstraling van dit woonhuis. Desondanks is er, geheel conform de wens van de opdrachtgever, ‘een woning van nu’ gerealiseerd. Bij het landhuis in Bergen is juist gezocht naar een vertaling van traditionele waarden uit het verleden. Met oog voor detail is er een tijdloos ontwerp met rieten kap gerealiseerd dat volledig tot zijn recht komt in de groene omgeving.

Aan de andere kant van het ontwerpspectrum staat de kubistische woning die in Arnhem is gerealiseerd. Strakke vormgeving en een bijpassend kleur- en materiaalpalet bezorgen deze woning een frisse, moderne look. Ook voor de villa in Giethoorn is gezocht naar een moderne lijn. Het ontwerp herbergt een spannende mix van materialen die prettig met elkaar contrasteren. SelektHuis is een zeer flexibele ontwerp- en bouwpartner voor het realiseren van vrijstaande woningen. Van ontwerp tot en met oplevering, alles onder één dak. Met zes landelijke vestigingen is SelektHuis altijd in de buurt!

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: neem contact op met SelektHuis voor een gratis brochure of een vrijblijvende afspraak.

Postbus 180, 7460 AD Rijssen I Vestigingen in: Rijssen, Amersfoort, Moordrecht, Tholen, Sneek, Hedel I 0548 537555
www.selekthuis.nl

Euroweg 39, 3825 HA Amersfoort