temp.architecture.urbanism    Baarsjesweg 224, 1058 AA Amsterdam      06 28951304    temparchitecture.com

temp.architecture.urbanism

Wij zijn temp.architecture.urbanism. Wij ontwerpen op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van actuele uitdagingen betreffende duurzaamheid, stedelijke transformatie, sociale integratie en het publieke domein.

Hedendaagse ruimtelijke opgaven zijn vaak complex. Wij hebben het vermogen om met effectieve, op maat gemaakte oplossingen te komen. Wij hebben de vaardigheden om deze oplossingen om te zetten in gedetailleerde ontwerpen, gereed voor uitvoering. Wij hebben de kennis om op verschillende schaalniveaus te werken, vaak op hetzelfde moment.

Momenteel werken wij aan publieke en particuliere opgaven in de stedelijke ruimte, in de gezondheidszorg en op het gebied van huisvesting. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich commerciële ontwikkelaars, particuliere ondernemers, woningcorporaties, zorginstellingen en overheidsorganisaties zoals gemeenten en provincies.

The Flexible City
In 2016 publiceerden wij het boek “The Flexible City – Sustainable solutions for a Europe in Transition”. Het boek laat zien hoe Europese dorpen, steden en metropolen kunnen werken aan een duurzamere toekomst. De methodiek van het boek is gebaseerd op onze werkwijze en op onze eigen ervaringen.

In 2013 startten wij de co-working hub Panorama-West. Panorama West is inmiddels uitgegroeid tot een gemeenschap van ongeveer 50 starters, bedrijven, bedrijfjes en freelancers. Panorama West is gevestigd in Amsterdam West.

Team
We bestaan uit een compact team van ontwerpers en specialisten. We werken nauw samen met experts op het gebied van bouwmanagement, bouwtechniek, bouwkosten en aanverwante disciplines zoals landschaps- en productontwerpers. Ons kantoor wordt dagelijks gerund door de architecten Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl.

temp.architecture.urbanism.
Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam
06 28951304
[email protected]