Tradivilla    Markt 87, 4875 CC Etten-Leur      085 0731489    www.tradivilla.nl

Tradivilla

Exclusieve villabouw

Tradivilla in 2008 opgericht door Marco Jobse als onderdeel van de Jobse Groep, een onderneming die actief is in de bouw- en vastgoedsector. Tradivilla onderscheidt zich ten opzichte van de traditionele architecten en aannemers om door heel Nederland voor particulieren woningen te ontwerpen en te bouwen. Ieder bouwproject van Tradivilla is een integraal project.

Dat houdt in dat het team desgewenst de regie voert over het hele bouwproject, van ontwerp, interieur- en tuinontwerp, technisch reken- en tekenwerk en de aannemersselecties tot contract- en uitvoeringsbegeleiding en kwaliteitsborging. Marco: ‘Wij vergroten het woongenot van opdrachtgevers door een woning te ontwikkelen die aansluit op alle woonwensen en creëren luxe woonomgevingen die aanvoelen als een natuurlijke habitat. We ontzorgen in het proces van idee tot resultaat. ’

Opdrachtgevers hebben de ruimte te kiezen uit een scala aan uitgewerkte basisontwerpen, maar het team is vooral bedreven in het uitwerken van een eigen maatwerkontwerp. Zo wordt altijd een woning ontworpen en gebouwd die volledig past bij de toekomstige bewoners en waarin ze zich thuis kunnen voelen. Tradivilla richt zich op uw comfort.

De hier gepresenteerde luxe villa werd ontworpen in een moderne architectuurstijl en gerealiseerd in een landelijk buitengebied. De mooiste bouwmaterialen zijn toegepast, er is een high-end interieur ontworpen en er zijn innovatieve installaties geplaatst. Het buitenzwembad, met jacuzzi en poolhouse, werd geïntegreerd in het tuinontwerp en naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd.

Woning – Etten-Leur
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: op aanvraag.
Vloeroppervlak: 700 m2. Inhoud woning: 2500 m3.
Materialen: betonsteen en natuurleien. Modern, turnkey.

Markt 87, 4875 CC Etten-Leur I 085 0731489 I www.tradivilla.nl