van der Padt & Partners    Bovenkerkseweg 96, 3381 KC Giessenburg      0184 651845    www.padtenpartners.nl

van der Padt & Partners

Oog voor detail

Van der Padt & Partners Architecten is een middelgroot architectenbureau dat al ruim veertig jaar actief is op de markt van luxe woningbouw. De portfolio wordt gekenmerkt door een opvallende veelzijdigheid en bevat woningen met uiteenlopende bouwstijlen: van landelijk tot modern, van jaren ‘30-huis tot klassiek.

Arno van der Padt: ‘De smaak van de opdrachtgever bepaalt welke kant wij opgaan. De woonwensen van toekomstige bewoners worden vertaald in een harmonisch, kloppend ontwerp dat goed in de omgeving past, want ook dat is een belangrijk aspect bij een geslaagd ontwerp.

Ons bureau staat bekend om z’n “oog voor detail”, maar het gaat ook om de samenhang van het geheel. Daarnaast is het voor ons essentieel dat ontwerpen van binnen en buiten in balans zijn: het totale eindresultaat is onze beste reclame.’

Het bureau heeft alle nodige specialisten in huis om het hele ontwerp- en bouwproces van idee tot en met oplevering te begeleiden. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van een opgave werken één of twee (project)architecten/ontwerpers aan het voorlopig ontwerp.

In de bestekfase werken architect en projectcoördinator samen om zo tot een esthetisch en bouwkundig verantwoord eindproduct te komen. Tijdens de uitvoering is de projectleider het aanspreekpunt die (indien gewenst) het project begeleidt tot en met de oplevering.

Ieder ontwerp is maatwerk, en daardoor is niet één woning hetzelfde. Afhankelijk van uw wensen, locatie en budget ontwerpen wij uw woning. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kijk voor meer referenties op onze website of vraag een brochure aan.

Bovenkerkseweg 96, 3381 KC Giessenburg I 0184 651845 I www.padtenpartners.nl

Fotografie: Van der Padt & Partners architecten & Henk Eertink