VAN ERK ontwerpbureau    Oude Vest 4, 4811 HT Breda      06 24370483    www.vanerk-ontwerpbureau.nl

VAN ERK ontwerpbureau

VAN ERK ontwerpbureau is een flexibel, jong bureau met een enthousiast team. Naamgever Laurens van Erk deed ervaring op bij verschillende architectenbureaus voordat hij in 2008 zijn eigen bureau startte. Van Erk: ‘De onlosmakelijke verbinding tussen interieur en exterieur is één van de belangrijkste uitgangspunten in ons werk. Ontwerpen doen we dan ook bij voorkeur van binnenuit. Het gewenste programma, de routing en de ligging van de woning ten opzichte van de zon zijn leidend in het ontwerpproces, zonder de consequenties voor de buitenzijde uit het oog te verliezen.

Ons werk is niet in een bepaalde categorie in te delen. Ik heb affiniteit met verschillende bouwstijlen, maar volg de wensen van de toekomstige bewoners en ga voor 100% tevredenheid van de opdrachtgever. Het is nu eenmaal hun droomhuis dat we realiseren. Het ontwerpproces is dan ook een intensief traject. Een klik tussen de opdrachtgever en architect en een comfortabele band waarin alles gezegd kan worden is dan ook van essentieel belang om te komen tot een geslaagd ontwerp.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om onze werkwijze en de mogelijkheden nader toe te lichten. Langskomen bij ons kan natuurlijk ook.’

VAN ERK ontwerpbureau kunt u inschakelen voor het maken van een ontwerp (interieur en exterieur), bouwkundige uitwerking en begeleiding van de uitvoering. Het gepresenteerde werk is een dwarsdoorsnede van het gevarieerde portfolio.

Villa H – Bavel
Prijsindicatie ontwerpkosten: ± € 13.000,- en bouwkosten: ± € 450.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 388 m2.
Inhoud woning: 1030 m3.
Constructiemethode: traditioneel.
Gevelmateriaal: gesaust metselwerk.

Oude Vest 4, 4811 HT Breda I 06 24370483 I www.vanerk-ontwerpbureau.nl