van Es architecten    Rivierdijk 72 A, 3361 AR Sliedrecht      0184 615569    www.vanesarchitecten.nl

van Es architecten

van Es architecten is een veelzijdig familiebedrijf. Het bureau is groot genoeg om omvangrijke projecten te realiseren maar heeft tegelijkertijd ruimte voor een heel persoonlijke aanpak. Algemeen directeur Piet van Es is al ruim dertig jaar werkzaam als zelfstandig architect en heeft een heel eigen kijk op het vak.
‘Iedereen die een eigen woning realiseert bouwt aan zijn toekomst. Aan een plek waar met naasten wordt geleefd. Voor mij is het dan ook van belang dat een woning een ‘thuis’ wordt. Een goede samenwerking met de opdrachtgever is essentieel om woonwensen en budget realistisch op elkaar af te stemmen waardoor er maatwerk kan ontstaan.

Architectuur draait bij ons niet alleen om het maken van wat wij mooi vinden, maar juist om het vertalen van de wensen van de opdrachtgever. Het bureau is in zijn architectuur én manier van werken vooruitstrevend te noemen. Projecten worden proactief aangepakt. Door te luisteren en mee te denken worden ideeën omgezet in passende, concrete vormen die driedimensionaal uitgewerkt worden. Hierdoor kan al in een vroeg stadium inzichtelijk worden gemaakt hoe het uiteindelijke resultaat eruit gaat zien.

Als architect staan we naast onze opdrachtgevers. We organiseren, informeren en adviseren. We onderhouden de contacten met gemeenten, aannemer en andere adviseurs. We sturen waar nodig aan en werken met u samen aan uw woondroom.’ van Es architecten ontzorgt, zodat u al tijdens het ontwerp en de bouw kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Van Es Architecten
Rivierdijk 72a, 3361 AR Sliedrecht
0184 615569
[email protected]