Tom Valks Architecten bna    Oosterblokker 76, 1696 BJ Oosterblokker      06 41475742    www.tomvalks.nl

Tom Valks Architecten bna

Tom Valks Architecten bna wordt geleid door Tom Valks vanuit een verbouwde stolpboerderij in het prachtige West-Friese landschap. De ontwerpen van Valks worden gekenmerkt door een warme moderne stijl en door de respectvolle manier waarop er met de omgeving wordt omgegaan.

Uitgangspunt is om in direct contact met opdrachtgevers een comfortabele woonomgeving te creëren die past bij de persoonlijke wensen van de toekomstige bewoners en die ruimtelijk, praktisch én betaalbaar is.

Valks: ‘Opdrachtgevers kunnen bij ons zelf bepalen welke diensten ze van ons afnemen waardoor we voor elk budget een meerwaarde kunnen bieden. Je kunt bijvoorbeeld zelf de bouw begeleiden of de aannemerselectie en aanbesteding uitvoeren maar je kan ook alles, inclusief de afbouw en de vormgeving van het interieur, aan ons over laten. Keukens, verlichtingsplan en interieurobjecten worden dan op maat geleverd.’

De woning in Almere wordt gekenmerkt door een spel van wit en antraciet stucwerk. Hierdoor is een spannend, dynamisch beeld ontstaan. Door de dakterrassen en de pui aan de achterzijde loopt het interieur door in het exterieur. Door de vorm van het gebouw is een intiem beschut terras ontstaan. In het interieur lopen de ruimtes in elkaar over.

De woning in de Beemster wordt gekenmerkt door de moderne interpretatie van de jaren dertig-stijl. Een aantal verbijzonderingen bezorgen de woning naast het dynamische uiterlijk ook een aangenaam wooncomfort. Zo herbergt de dakuitbouw een imposante vide met hanglampen en voorziet een omkaderde dakkapel de badkamer van een zee van licht en ruimte.

Tom Valks Architecten bna
[email protected]
Oosterblokker 76 1696 BJ Oosterblokker
06 41475742