Weeber architecten    Graaf Florisstraat 37a, 3021 CB Rotterdam      0649650088 / 0641684521    www.weeberarchitecten.nl / www.dewoonschuur.nl

Weeber architecten

De WoonSchuur, een uniek concept voor landelijk wonen

De zussen Yvonne en Sandra Weeber vormen de kern van het bureau Weeber architecten. Ze delen een eigenzinnige kijk op wonen, werken en transformeren. De stijl waarin het duo werkt is fris en modern, de aanpak persoonlijk, kwalitatief én realistisch.

Of het nu gaat om het realiseren van een nieuwe woning, de transformatie van een bestaande schuur of de uitbreiding van een huis met een nieuw interieur- of tuinontwerp (individueel of als collectief), Yvonne en Sandra maken een bijzonder ontwerp dat past bij de opdrachtgever en de locatie.

Sandra: ‘We hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en het begeleiden van de bouw bij de realisatie van WoonSchuren: een unieke woonvorm voor het landelijk gebied die maximale gebruikskwaliteit en vrijheid biedt en naadloos wordt ingepast in de landschappelijke omgeving.’

Het team werkt veel met particuliere opdrachtgevers en (kleine) collectieven. Die (h)erkennen de passie van Yvonne en Sandra en laten zich graag verrassen door een eigenzinnig ontwerp. Met veel ervaring en enthousiasme wordt samen met een team van specialisten een project van initiatief tot uitvoering begeleid en worden ambities en architectonische wensen waargemaakt.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we de ideeën en financiële mogelijkheden en bespreken we hoe we jullie droom van ontwerp tot uitvoering kunnen realiseren.

Graaf Florisstraat 37a, 3021 CB Rotterdam I 0649650088 / 0641684521 I www.weeberarchitecten.nl / www.dewoonschuur.nl