YA Architecten    Prins Willemstraat 41, 2584 HT Den Haag      06 24916903    www.YAArchitecten.nl

YA Architecten

Your Architect

‘YA Architecten staat voor Your Architect. Dit betekent dat we een persoonlijke benadering hebben, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Het team richt zich daarom graag op de particuliere sector omdat daar de gebruiker ook de opdrachtgever is. Projecten worden vanaf de eerste schets tot en met de oplevering begeleid, waardoor de wensen van toekomstige bewoners daadwerkelijk uitgevoerd worden.

De ontwerpen hebben een modern en warm karakter, waarbij het uitgangspunt is om zoveel mogelijk ‘licht’, ‘lucht’ en ‘natuur’ toe te voegen. Een ontwerp ontstaat uit de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de locatie.

Bij het ontwerp van de Villa in Berkel en Rodenrijs is het landelijke karakter van het bestemmingsplan verbonden met de moderne wensen van de opdrachtgever. Dit zie je letterlijk terug in de witte s-vorm.

Het ontwerp van Villa Almere verbindt juist voor met achter. Dit zorgt, samen met de vides bij de entree en de woonkamer, voor veel ruimtelijkheid (lucht). De verdiepingshoge puien geven een royale lichtinval en het duurzame karakter zorgt voor de natuur.

De Villa in Pijnacker dankt haar ontwerp aan de oriëntatie op het achterliggende water. De woning ligt als een L om de tuin heen, waardoor voor en achter van elkaar gescheiden worden. De entree is de eyecatcher. Met over twee lagen glas en verticale lamellen wordt het karakter van de woning meteen gepresenteerd: ruimtelijk, met veel licht.’

Villa – Berkel en Rodenrijs – nul-op-de-meterwoning.
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 780.000,- (excl. btw). Vloeroppervlak: 420 m2. Inhoud woning: 1085 m3. Constructiemethode: staalskeletbouw. Materialen: stucwerk, gevelstenen en zonnepanelen als dakafwerking en een bodemwarmtepomp.

Prins Willemstraat 41, 2584 HT Den Haag I 06 24916903 I www.YAArchitecten.nl