WnS Architecten    Stoelmatter 7d, 2292 JM Wateringen      0174 441517    www.wnsarchitecten.nl

WnS Architecten

Een eigen visie op de manier van werken en het contact met opdrachtgevers hebben Dave Smelt en Jörg Wartewig ertoe bewogen om het bureau WnS Architecten op te richten. Het bureau streeft naar laagdrempeligheid, wat zorgt voor een makkelijk contact met opdrachtgevers.

Dave Smelt: ‘Onze relatie met opdrachtgevers is open en gemoedelijk, bijna amicaal. Wij proberen onze opdrachtgevers te ontzorgen en te laten genieten van het gehele bouwproces. Veel mensen bouwen maar één keer in hun leven, dan moet dat toch een mooie ervaring zijn!’ Het bureau werkt hoofdzakelijk in de particuliere woningbouw.

Dave Smelt: ‘Werken met de eindgebruikers van onze ontwerpen geeft ons de meeste voldoening. Dromen verwezenlijken en mensen inspireren, wat is er mooier dan dat? Onze opdrachtgever en de bouwlocatie zijn onze inspiratiebronnen. Deze combinatie maakt elk ontwerp uniek. Wonen toont een manier van leven. Het is een thuis.’

WnS Architecten hanteert geen specifieke architectuurstijl. ‘Oriëntatie, lichtinval en het creëren van bijzondere ruimten zijn belangrijke kenmerken in onze ontwerpen’, aldus Jörg Wartewig. ‘Ook over het tuin- en interieurontwerp denken we mee, hetgeen de totale woonbeleving compleet maakt.

Wij begeleiden de projecten van initiatief tot ver na de oplevering. Onze klanten zijn onze reclamezuilen voor de toekomst.’

Stoelmatter 7d, 2292 JM Wateringen
0174 441517
[email protected]