WnS Architecten    Stoelmatter 7d, 2292 JM Wateringen      0174 441517    www.wnsarchitecten.nl

WnS Architecten

Wij realiseren woondromen

‘Woondromen zijn persoonlijk en voor iedereen anders.
Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen úw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

WnS Architecten realiseert landelijk exclusieve woningen. Wij geloven in totaalontwerpen, waarin gebouw, interieur en tuin samenkomen. Zij completeren elkaar en zorgen voor de totaalbeleving.

WnS Architecten zal niet gewoon een woning voor u ontwerpen, maar neemt u mee in het avontuur van een eigen huis bouwen. Wij luisteren, stellen de juiste vragen en zorgen voor inspiratie. Wij leven ons in, om zodoende de juiste snaar te raken en te komen tot een geweldig ontwerp voor uw huis. Vaak hebben onze klanten al een beeld van wat ze zouden willen, maar toch weten wij hen steeds weer te verrassen.

Ontwerpen is persoonlijk, creëert emotie en is altijd weer anders. Anders doordat onze klanten allemaal anders zijn. Ieder met zijn eigen woonbeleving, maar allemaal met een droom. Die droom kunnen wij verwezenlijken.’

Bent u geïnteresseerd in ons bureau? Graag nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Stoelmatter 7d, 2292 JM Wateringen I 0174 441517 I www.wnsarchitecten.nl

Fotografie: BK Visuals