ZOETMULDER    Papenstraat 7, 2611 JB Delft     06 30416294    www.zoetmulder.eu

ZOETMULDER

architectuur + interieur

Anton en Elise Zoetmulder. Broer en zus. De één architect, de ander interieurarchitect. Samen vormen zij het bureau voor bouwkunst ZOETMULDER. De disciplines architectuur en interieur verbinden zij door aandachtig om te gaan met de thema’s: schaal, sfeer en duurzame materialisatie. Zij ontwerpen van de grootste schaal tot het kleinste detail.

Zoetmulder: ‘Elkaar leren kennen is de start van elk ontwerpproces. Door te luisteren naar uw dromen en het onderzoeken van de locatie vormen wij een eerste visie. De verkregen informatie wordt als input gebruikt voor het verdere ontwerpproces en wordt verwerkt in het architectonisch ontwerp. Deze maken wij op een heldere manier inzichtelijk door middel van schetsen, 2D-visualisaties en vervolgens maquettes, schematische weergave en 3D-animaties. Er ontstaat een doorlopende feedback-loop die garandeert dat jullie dromen en wensen terug te vinden zijn in jullie nieuwe thuis.

Zoetmulder creëert sfeer
De gebouwde omgeving wordt ontworpen vanuit vierkante meters maar beleefd vanuit sfeer. Wij vertalen vierkante meters naar een sfeer passend bij de droom van de opdrachtgever, de wensen van de gebruikers en de specifieke kenmerken van de plek.

Duurzame materialisatie
Duurzaamheid is het slim omgaan met de beschikbare grondstoffen. Wij gebruiken duurzame materialen in al onze ontwerpen. Door onze brede materiaalkennis verbinden wij duurzaamheid met schaal en sfeer.’

Heeft u een droom die nog ontworpen dient te worden? Wij ontwerpen voor elk budget en maken in een vroeg stadium een realistische kosten- en ruimteanalyse. Ter referentie: Landgoed Huize Bergen – € 1.250 p/m2 / Grubbehoeve – € 1.800 p/m2.

Papenstraat 7, 2611 JB Delft I 06 30416294 I [email protected] I www.zoetmulder.eu

Fotografie: Holly Marder, Kelly Alexandre en Henny van Belkom