Wonka Architectuur    Gouverneurstraat 4, 4515 BD IJzendijke      0117 308485    www.wonka.nu

Wonka Architectuur

Changing the world, one building at the time

Wonka Architectuur is sinds 1994 actief, sinds 2006 vanuit een bureau gevestigd in het oude postkantoor van IJzendijke (Zeeland). De portfolio wordt gekenmerkt door moderne, warme, minimalistische architectuur.

Strakke lijnen, eenvoud, contrast tussen materialen, lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen zijn kenmerkend voor de gebouwen die gerealiseerd zijn.

Hans-Jurgen Rombaut: ‘Een eigen huis realiseren op een mooi perceel is voor veel mensen de ultieme woondroom. Voor anderen geldt dat ze gehecht zijn aan de locatie of het huis waar ze wonen. Als je woonwensen veranderen, bijvoorbeeld omdat de kinderen de deur uit zijn, is een verbouwing een reële optie. Dat blijkt vaak nog een hele puzzel te zijn. Het is mijn taak als architect om opdrachtgevers in beide gevallen te helpen.

Er is altijd wel een balans te vinden tussen esthetiek, duurzaamheid en uitvoerbaarheid en financiële haal-baarheid. Mijn team maakt een ontwerp dat recht doet aan de woonwensen van opdrachtgevers én is bijzonder praktisch. We zijn gespecialiseerd in het maken van 3D-visualisaties. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld voordat het gebouwd is.

We nemen ook de zorgen voor een bouwaanvraag uit handen, regelen een bestemmingsplan-check, hebben overleg met de welstandscommissie en maken bouwtechnische tekeningen. Zelfs voor bouwbegeleiding kun je bij ons terecht.’

Na een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever over wensen en budgetten wordt er een passende, heldere offerte gemaakt. Onze ontwerpkosten zijn uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de opgave.

Gouverneurstraat 4, 4515 BD IJzendijke I 0117 308485 I www.wonka.nu