Arie Tuinarchitectuur    [email protected]06 39788112    www.ArieTuinarchitectuur.nl

Arie Tuinarchitectuur

Tuinen gemaakt met aandacht

Arie Tuinarchitectuur ontwerpt tuinen samen met u.

Kenmerkend voor het ontwerpbureau van Arie is de opvallende werkwijze waarbij niet alleen voor maar vooral mét de klant ontworpen wordt. Arie: ‘Bij ieder project staat de interactie met de klant centraal. Door deze intensief te betrekken in het creatieve proces van ontwerpen zijn we namelijk in staat ideeën op mooie wijze te vertalen in een bijzonder tuinontwerp en klanten te verrassen met innovatieve inzichten en concepten. Hierbij kijken we niet alleen naar de wensen van de klant, maar hebben we ook bijzondere aandacht voor zijn/haar smaak, persoonlijkheid en levensstijl, die veelal terug te zien zijn in de eigen woning. Samen met praktische zaken zoals de grootte van de tuin en het budget vormen deze aspecten de basis van het tuinontwerp.

Het is onze taak als tuinarchitect om deze vertaalslag van gevoel en sfeer te maken naar een tuin waarin dit op ultieme wijze samenkomt. En dat het geheel bovendien naadloos aansluit op de smaak, persoonlijkheid en levensstijl van de klant, zodat een bijzonder samenspel ontstaat tussen interieur en exterieur.

Onze drijfveer is het creëren van bijzondere tuinontwerpen, waarin we de wensen van klanten kunnen omzetten in verrassende, innovatieve en vooral sfeervolle tuinen.’

Overweegt u om tegelijkertijd met uw woonhuis ook uw tuin professioneel te laten vormgeven? Arie licht u graag (vrijblijvend) voor over alle mogelijkheden.

Voor informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met Arie van der Hout, tuin- & landschapsarchitect bnt van Arie Tuinarchitectuur.

Arie Tuinarchitectuur
www.ArieTuinarchitectuur.nl

[email protected] I 06 39788112

Arie van der Hout
tuin- & landschapsarchitect bnt