Bouwbedrijf Blauhuis B.V.    Nijewei 52a, 9281NW Harkema      0512 360 922    www.blauhuis.nl

Bouwbedrijf Blauhuis B.V.

Blauhuis en van der Padt & Partners
Met circa dertig medewerkers en meer dan dertig jaar ervaring realiseert Bouwbedrijf Blauhuis met de nieuwste bouwtechnieken hout skeletwoningen voor particuliere opdrachtgevers.

Blauhuis heeft een samenwerkingsverband met architectenbureau van der Padt & Partners. René Sleeuwenhoek (Blauhuis): ‘We willen weten hoe je leeft en wat je belangrijk vindt. Nu en in de toekomst. Want alleen dan kunnen we een unieke droomhuis bouwen. We adviseren en begeleiden opdrachtgevers tijdens het hele bouwtraject, van de eerste schets tot de uiteindelijke stap over de drempel.

Met onze manier van bouwen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Samen met een architect met wie we samenwerken vertalen we je wensen en ideeën in een uniek, persoonlijk ontwerp. Door een geoptimaliseerd, efficiënt bouwproces is een Blauhuis sneller financieel haalbaar dan je zou denken.’

Architectenbureau van der Padt & Partners is ruim veertig jaar actief op de markt van luxe woningbouw. De architectuurstijl van het bureau wordt gekenmerkt door oog voor detail en een opvallende veelzijdigheid. Er worden voornamelijk landelijke woningen gerealiseerd. Daarnaast bevat de portfolio jaren dertig-woningen, klassieke en moderne ontwerpen.

Arno van der Padt: ‘De smaak van de opdrachtgever bepaalt welke kant wij uitgaan. Wij staan in dienst van de opdrachtgever en proberen zijn wensen te vertalen in een harmonisch (kloppend) ontwerp en luisteren daarom eerst naar de wensen van de toekomstige bewoners. Pas na uitgebreid overleg en uitwisseling van wensen en ideeën komen we op de juiste golflengte.’

Bouwbedrijf Blauhuis B.V.

Nijewei 52 a, 9281 NW Harkema
0512 360 922
[email protected]