AWG Realisatie BV    Voorling 170, 1424 RS De Kwakel. Postbus 217, 1420 AE Uithoorn      0297 231990    www.awg.nl

AWG Realisatie BV

De AWG Groep biedt een bouwformule aan waarin exclusiviteit en kwaliteit de boventoon voeren. Alles wat te maken heeft met de bouw van een woonhuis, van het aanvragen van een bouw- vergunning tot en met de aankleding van de woning is bij het bedrijf in goede handen.

Bedrijfsleider Edwin van den Aardweg: ‘Wij hebben jaren ervaring in het luxe bouwsegment. Van privé zwembaden (met alle mogelijke wellnessvoorzieningen), rietgedekte landhuizen in ’t Gooi tot moderne en traditionele villa’s in en rond Amsterdam. (De AWG Groep heeft al veel woningen op IJburg gerealiseerd o.a. op kavel negen op Rieteiland Oost).

Innovatie is noodzakelijk om in de bouw het beste resultaat te realiseren. Zonder daarbij traditionele bouwmethodes uit het oog te verliezen.

Aan interactie met de opdrachtgever en de architect wordt bij ons veel waarde gehecht. De opdrachtgever wil zijn woonwensen gerealiseerd zien, de architect moet rekening houden met de geldende regelgeving.

Wij voeren het project volgens deze wensen en het ontwerp uit en staan erom bekend dat altijd binnen de daarvoor gestelde termijn te doen. Dat werkt kostenbesparend en verschaft de opdrachtgever de nodige duidelijkheid.’

AWG Realisatie
Postbus 217, 1420 AE Uithoorn
0297 231990
Bezoekadres:
AWG Realisatie / Businesscenter Lindepark
Voorling 110, 1424 RS De Kwakel
www.awg.nl
[email protected]