Swiep Interieurontwerp    Zuideruitweg 58, 1608 EX Wijdenes      0229 755908 / 06 42676885    www.swiep.nl

Swiep Interieurontwerp

Interieurarchitect, stylist en meubelontwerper Eva Botman heeft haar bureau in 2007 opgericht en ontwerpt en realiseert interieurs, meubels en complete verbouwingen. Haar werk is persoonlijk, speels en kleurrijk.

Botman: ‘Ik vind het belangrijk om met een interieur een verhaal te vertellen en besteed graag aandacht aan interieurelementen met een geschiedenis. Daarnaast heb ik een voorliefde voor het werken met hout vanwege de vele toepassingsmogelijkheden, de levendige uitstraling en de bijdrage die hout levert aan een prettig woonklimaat. Een geslaagd interieurontwerp komt tot stand in een voortdurende dialoog met de opdrachtgever. In de conceptfase werk ik graag met 3D-schetsen om de opdrachtgever snel een gevoel te kunnen geven van de look & feel van het ontwerp en de vele mogelijkheden die er zijn.’

‘Een huis vol details’ is representatief voor het werk van Botman. Met oog voor detail is dit oude, klassieke herenhuis aangepast aan de eisen van nu. De oorspronkelijke architectuurstijl is eclectisch: een combinatie van diverse (klassieke) stijlen. Het huis heeft na renovatie een moderne Engelse sfeer verkregen. Unieke details zorgen voor een hedendaagse twist en vormen een eenheid met de bestaande architectuur. Alle details passen ofwel naadloos bij de bestaande detaillering van deuren en lambrisering of vormen daar juist een duidelijk contrast mee. Botman heeft het interieurontwerp, het opstellen van het bestek, het aanvragen van de bouwvergunning en de uitvoering gerealiseerd. Het interieurontwerp betrof het gehele huis, met een duidelijke focus op het opnieuw indelen van de zolderetage, de studeerkamer, de keuken en twee badkamers.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Dienstverlening:
– begeleiding verbouwing/inrichting: van interieurconcept tot
en met coördinatie van de uitvoering
– maatwerk meubilair: o.a. kastwanden, inloopkasten,
en-suitekamers, keukens en tafels et cetera
– stylingadvies.

Zuideruitweg 58, 1608 EX Wijdenes I 0229 755908 / 06 42676885 I www.swiep.nl