Babs Appels Interieurarchitectuur    Koningshoeven 66B, 5018 AB Tilburg      013 5811455    www.babsappels.nl

Babs Appels Interieurarchitectuur

Babs Appels (1974) ontwikkelde haar gevoel voor kunst en ruimtelijke omgeving tijdens haar studies bij Sotheby’s in Londen en aan de Academie voor Beeldende Kunst en Bouwkunst en is de motor achter haar bureau voor interieurarchitectuur.

Opdrachtgevers schakelen haar in voor een complete renovatie, nieuwbouw of verbouwing maar kunnen ook geadviseerd worden over bijvoorbeeld de kleurkeuze of de indeling van een specifieke ruimte.

De ontwerpen van Babs Appels kenschetsen zich door rust en eigenheid en de beleving van materie, vorm en kleur. Door het toepassen van verschillende stijlen en materialen wordt een onconventioneel, duurzaam resultaat gerealiseerd waarbij indeling en vormgeving optimaal aansluiten op bestaande architectuur en omgeving.

Babs gelooft in een persoonlijke weloverwogen benadering en vindt het belangrijk om woonwensen van opdrachtgevers te vertalen in het ontwerp. Door te luisteren, vragen te stellen en haar intuïtie te volgen komt ze tot een symbiose tussen haar stijl en de stijl van de opdrachtgever.

In haar atelier zijn stalen van materialen tastbaar aanwezig zodat verschillende opties en ideeën over vormgeving direct gevisualiseerd kunnen worden. Daarnaast informeert ze opdrachtgevers over de vele mogelijkheden die er zijn om duurzaam te leven. (In de afgebeelde projecten is domotica toegepast, onder andere voor de sturing van de verwarming.) Haar eigen atelier wordt met een pelletkachel verwarmd, een hoogrendementskachel waarmee er 40 tot 60% op de stookkosten bespaard kan worden.

Neemt u voor werkwijze en tarieven contact op met het bureau.

Koningshoeven 66B, 5018 AB Tilburg I 013 5811455 I www.babsappels.nl