BBAN BOUW / ADVIES – Bouwbegeleiding    Utrechtseweg 109, 3818 EC Amersfoort (op afspraak)     033 4563195 / 06 10663212    www.bban.nl

BBAN BOUW / ADVIES – Bouwbegeleiding

BBAN – Bouwbegeleiding

In eigen beheer een huis laten bouwen is minder ingewikkeld en kostbaar dan vaak wordt gedacht. Zelfbouwers kunnen zich een hoop zorgen en kosten besparen door met de BBAN een eenvoudig stappenplan te doorlopen waarbij hoofdonderdelen als bouwvraag, bestek/technische omschrijving, aannemersselectie en nazorg aan de orde komen.

Als eerste stap wordt er samen met de bouwadviseurs van de BBAN een programma van eisen opgesteld waarbij functionele en ruimtelijke eisen, materiaalgebruik, vormgeving en technische eisen aan de orde komen. Daarna wordt bij het omgevingsloket van de gemeente een omgevingsvergunning ingediend. Vervolgens wordt er een bestek opgesteld, een van de belangrijkste onderdelen in het hele ontwikkel- en bouwproces. Het vormt de basis van een aanbestedingsronde onder aannemers en mag niets aan interpretatie overlaten. Aan de hand van het bestek, de tekeningen, de constructieberekeningen en de nodige bouwdetails worden er door de BBAN diverse aannemers benaderd om een gespecificeerde prijs te offreren of in bouwteam met één aannemer. Na gedegen beoordeling wordt er in goed overleg met de opdrachtgever een aannemer gecontracteerd. De bouwwerkzaamheden worden door de BBAN gecontroleerd. Budgetbewaking tijdens het ontwerpproces garandeert dat er niet meer wordt besteed dan er voor het realiseren van de woning is gereserveerd.

Uniek zijn onze eigen ontwikkelde hulpmiddelen:
• landelijke dekking met tien bouwbegeleiders, ook in het buitenland
• eigen digitaal klantenportaal
• eigen planningsprogramma
• eigen verzekeringen, ook als u bouwt met BBAN
• eigen BBAN Interne Kwaliteits Procedure
• netwerk 100 leden, adviseurs, architecten, ketenpartners, aannemers

Wij verdienen onze kosten voor u terug. Dit kunnen inmiddels meer dan 930 opdrachtgevers onderschrijven.
Kijk op de website voor onze gerealiseerde projecten en maak een vrijblijvende afspraak.

Utrechtseweg 109, 3818 EC Amersfoort (op afspraak) I 033 4563195 – [email protected]
www.bban.nl