BCD Advies    Kerkstraat 6, 5087 BP Diessen     06 365 53721    www.bcdadvies.nl

BCD Advies

Realiseert een aangenaam wooncomfort

‘Een goede woning is gedurende het hele jaar en overal in huis aangenaam warm. Ook in de buurt van het glas, zodat u in de vensterbank een boek kunt lezen of kunt genieten van de vogels in de tuin. In een goede woning kunt u ’s zomers en ’s winters blootsvoets door het hele huis lopen zonder koude voeten te krijgen.

In de zomer is het er niet ondraaglijk heet, maar aangenaam warm. Na een lange dag op het strand voelt zo’n woning verkoelend aan, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van airconditioning. In een goed huis ervaart u geen koude luchtstromingen (tocht) en worden alle vertrekken continu voorzien van voldoende verse lucht zodat u beter slaapt en uw kinderen er gezond opgroeien.

Op het gebied van binnenklimaat is veel mogelijk. Met een juiste insteek is een zeer hoog wooncomfort bereikbaar met relatief weinig extra inspanning en/of financiering.

Bij veel bouwprofessionals heeft het binnenklimaat te weinig prioriteit en ontbreekt het aan specialistische kennis op dat gebied. Wij hebben die kennis en ervaring wel in huis en delen die graag met u en uw architect.

We denken mee over het binnenklimaat en uw energierekening en zorgen dat u een woning krijgt die voldoet aan uw verwachting (of deze overtreft). Met onze adviezen realiseert u meerwaarde voor uw gezin, onze planeet en uw financiën.’

In een inspiratiegesprek vertellen wij u graag meer over de vele voordelen die onze adviezen voor u kunnen opleveren. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kerkstraat 6, 5087 BP Diessen I 06 365 53721 I www.bcdadvies.nl

 

Fotografie en beeld: BCD Advies