Merkelbach Hoveniers    Baronielaan 214, 4837 BG Breda      076 5614305    www.merkelbachhoveniers.nl

Merkelbach Hoveniers

Hoveniersbedrijf dat net die ene stap meer doet

Merkelbach Hoveniers is een echt familiebedrijf en al sinds 1982 hét adres voor alle wensen en eisen rondom uw tuin of bedrijventerrein.

Door jarenlange ervaring is het een betrouwbare totaalpartner voor het geven van advies, het maken van een tuinontwerp tot en met de realisatie en het onderhoud van tuinen.

Alle medewerkers zijn volledig opgeleid tot hovenier en gemiddeld 12,5 jaar bij het bedrijf in dienst. Alles wordt met een hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en passie uitgevoerd.

Directeur Clemens Merkelbach van Enkhuizen: ‘Opdracht-gevers kiezen voor ons omdat we hét aanspreekpunt zijn dat alles van A tot Z voor hen regelt.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kernwoorden. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de producten die we gebruiken: we garanderen niet voor niks een jaar garantie op onze bomen en planten.’

Op zoek naar een totaalpartner voor dat ene speciale project, of voor het onderhoud van uw tuin? Kijk dan eens op www.MerkelbachHoveniers.nl en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Merkelbach Hoveniers is een familiebedrijf dat al sinds 1982 het adres is voor al uw wensen en eisen in en rondom uw tuin of terrein. Kwaliteit met een jaar garantie op bomen en planten.

Baronielaan 214, 4837 BG Breda I 076 5614305 I www.merkelbachhoveniers.nl

 

Fotografie en beeld: Merkelbach Hoveniers