Bouwbedrijf Hoogeslag    Hellendoornseweg 4, 8106 AJ Mariënheem (gem Raalte)      0572 351227    www.hoogeslagbouw.nl

Bouwbedrijf Hoogeslag

Anton Hoogeslag is de naamgever van het bouwbedrijf dat in 1933 door hem in Mariënheem is opgericht. Doelstelling van Hoogeslag was om een bijdrage te leveren aan de opbouw van dit dorp in Overijssel. Het bouw-bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een regionale aannemer met een groot scala aan vaste opdrachtgevers waaronder veel particulieren. Wat door de jaren heen onveranderd is gebleven, is de bedrijfsvoering die van begin tot eind is gericht op de wensen van de individuele opdrachtgevers. In het relatief kleine bedrijf zijn korte lijnen dan ook echt kort.

Met een team van dertig ervaren en betrokken vaklieden is de organisatie echter groot genoeg om te werken met eigen metselaars en timmerlieden waardoor vakmanschap en betrouwbaarheid gecombineerd worden met een opvallend klantgerichte manier van werken.

Het team van Hoogeslag bouwt woningen in alle architectuur stijlen en werkt uiteraard volgens plan zodat deadlines gehaald worden. Tegelijkertijd is het flexibel genoeg om zo nodig tijdens de bouw aanpassingen in het ontwerp te realiseren.

Om de kwaliteit van de werkzaamheden en het hoge afwerkingsniveau te waarborgen en het ontwerp van de architect zo goed mogelijk te realiseren wordt er vaak gewerkt met vaste onderaannemers. Deze prettige manier van samenwerken met een door de opdrachtgever zelf gekozen architect blijkt in de praktijk voor particuliere opdrachtgevers het beste resultaat op te leveren.

Door de nuchtere aanpak en no-nonsens mentaliteit zijn wij in staat om luxe vrijstaande woningen te realiseren vanaf € 220.000,-. We durven daarom te stellen dat de prijskwaliteitverhouding bijzonder goed is bij Hoogeslag

Hellendoornseweg 4, 8106 AJ Mariënheem (gem Raalte) 0572 351227
www.hoogeslagbouw.nl