Bouwbedrijf Roscobouw    Bosschebaan 64, 5384 VZ Heesch      0412 455501    www.roscobouw.nl

Bouwbedrijf Roscobouw

Roscobouw is in 1983 opgericht door Jan van Uden. De huidige directie die bestaat uit Richard Strijbosch en Sandra Malka-van Uden heeft het bouwbedrijf ontwikkeld tot een vernieuwer in de woningbouw met een focus op energieneutraal bouwen voor particulieren.

In 2014 heeft het team de eerste particuliere rijtjeswoning in Nederland gerenoveerd naar een ‘nul-op-de-meter’ (NOM) woning en daarmee de prijs voor ‘Beste energieneutrale huis van 2014’ gewonnen. In 2015 is een NOM-nieuwbouwwoning opgeleverd, gebouwd volgens de passiefhuisnorm, die genomineerd is voor de PassiefBouwen Award. In 2015 is Sandra Malka-van Uden op de derde plaats geëindigd bij de nominatie voor Duurzame Bouwvrouw.

Sandra: ‘Voor een particulier is het vaak lastig om het hele ontwerp- en bouwtraject te overzien. Waar moet je beginnen? Welke vergunningen en partijen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Wij hebben zelfbouw voor iedereen bereikbaar gemaakt door ervoor te zorgen dat de wensen van de particulier worden ingewilligd, waarbij ook het budget in de gaten wordt gehouden.

De opdrachtgever houdt zich bij ons bezig met de leuke kanten van het bouwen, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een van onze eigen architecten maakt in samenspraak een ontwerp dat past bij de wensen en het budget van de opdrachtgever. Voor energieneutrale woningen ontwikkelen wij als bouwteam het complete plan, zodat er in het ontwerpproces zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt. De bouwkundige schil en installaties kunnen door ons volledig worden doorgerekend middels een PassiefHuisProjectenrekenPakket (PHPP-berekening).’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: vanaf € 225.000,- (incl. btw). Ontwerp op maat. Traditionele bouwmethode.

Bosschebaan 64, 5384 VZ Heesch I 0412 455501 I www.roscobouw.nl