Bouwkavelcoach    Sweelinckstraat 19, 7391 XP Twello      06 10056880    www.bouwkavelcoach.nl

Bouwkavelcoach

Een eigen huis laten bouwen is een bijzondere gebeurtenis. U moet een geschikte locatie vinden met een bouwkavel waar u uw droomhuis kunt realiseren. Een mooi maar ingewikkeld en tijdrovend proces. De Bouwkavelcoach regelt het allemaal!

In samenwerking met onze specialistische partners selecteren we geschikte bouwkavels, inventariseren uw woonwensen en verzorgen het complete ontwerp- en bouwproces. Onze architect of uw eigen architect ontwerpt de woning volgens uw wensen. Wij regelen de vergunningprocedures, technische uitwerking en duurzaamheidtoepassingen, kostenberekeningen en aannemersselectie en begeleiden de bouw tot aan de oplevering.

Desgewenst verzorgen wij ook de afwerking van het interieur, de inrichting, het ontwerp en de aanleg van de tuin tot en met uw verhuizing. Al deze werkzaamheden bieden wij aan tegen een vooraf overeengekomen vast honorarium zodat u bij de aankoop van een kavel inzicht hebt betreffende de totale kosten.

Wij bieden ook diverse kant en klare woningontwerpen uit onze portefeuille aan die wij op de kavel van uw keuze kunnen realiseren. Deze ontwerpen zijn esthetisch en technisch door ons uitgewerkt en passen bij het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan van de betreffende bouwlocatie zodat u direct inzicht hebt in de totale aankoopkosten van uw kavel én de te realiseren woning.

Meer weten? Neem voor een (vrijblijvend) gesprek contact op via onze website of mail. Bellen kan natuurlijk ook.

De Bouwkavelcoach is een onderdeel van Ennovation. Gespecialiseerd in planontwikkeling, vastgoedadvies en interim management. www.ennovation.nl

Sweelinckstraat 19, 7391 XP Twello I 06 10056880 I [email protected] I www.bouwkavelcoach.nl