BUYTENGEWOON Tuinontwerp    Veenweg 66, 8075 PS Elspeet      0577 490094    www.buytengewoon.nl

BUYTENGEWOON Tuinontwerp

BUYTENGEWOON is geen hoveniersbedrijf waar het maken van een ontwerp ‘erbij wordt gedaan’. Het is ook geen tuinarchitect die is vervreemd van de praktijk. BUYTENGEWOON heeft een volwaardige hoveniersafdeling en een afdeling voor tuinontwerp; een ideale mix tussen creativiteit en praktische uitvoering. Voordeel is dat alle disciplines onder één dak zijn vertegenwoordigd, tot en met het onderhouden van buitenruimten.

De hoveniers en ontwerpers realiseren stijlvolle tuinontwerpen in elk formaat: van een bescheiden stadstuin tot een landschappelijke parktuin en alles wat daar tussen zit. Er is altijd een duidelijke lijnvoering en een evenwichtige vlakverdeling. De stijl van een ontwerp kan verschillen: van minimalistisch tot modern, klassiek of landelijk.

Gerjan Hofman geeft leiding aan de hovenierstak. Gerjan: ‘Voor elk budget kunnen we een mooie tuin maken én onderhouden. Evenwicht, dat vind ik belangrijk. De tuinen die we realiseren zijn stijlvol én betaalbaar. Daar gaan we voor!’

Bart Bolier heeft de leiding over de afdeling tuinontwerp. Bart: ‘Evenwicht is ook van toepassing op het maken van een tuinontwerp. Het ontwerpproces vindt immers plaats in samenspel tussen de opdrachtgever en mij. Het is elke keer weer boeiend om een ontwerp op die wijze werkelijkheid te zien worden.

Speciaal voor particulieren die zich afvragen hoe het ontwerpen en het aanleggen van een nieuwe tuin in zijn werk gaat, heeft het team een tien stappenplan ontwikkeld. Meer weten? Kijk op de website en neem contact op met Gerjan of Bart.’

Voordeel van BUYTENGEWOON: alles in één, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. We voeren alles vakkundig uit.

Veenweg 66, 8075 PS Elspeet I 0577 490094 I www.buytengewoon.nl