Chr. van Arnhem en zn BV    Anthony van Diemenstraat 36, 4104 AE Culemborg      0345 514341    www.vanarnhem-bouwgroep.nl

Chr. van Arnhem en zn BV

Al vanaf 1923 wordt er door het bouw- en aannemersbedrijf vanuit vestigingsplaats Culemborg door heel Nederland toekomstgericht gebouwd. Sinds de start van het bedrijf loopt de bouwer voorop op het gebied van kwaliteit, service, flexibiliteit en klantgerichtheid bij het realiseren van woningen, kantoren, bedrijfspanden en showrooms. Bouwen in particulier opdrachtgeverschap heeft een belangrijke plaats in de dagelijkse praktijk van de bouwer. Bastiaan van den Broek: ‘Op zich is dat niet bijzonder, de manier waarop wij inspelen op de ideeën van onze opdrachtgevers is wel onderscheidend. Om een ideale woning te realiseren proberen we mee te denken en wijzen we opdrachtgevers indien nodig op alternatieve bouwmogelijkheden die anders over het hoofd gezien zouden worden.

Naast het bouwen zorgen wij in nauwe samenwerking met gerenommeerde architecten ook voor het maken van originele ontwerpen. Samen met de architect worden woonwensen van opdrachtgevers geïnventariseerd waarna er een ontwerp wordt gepresenteerd. Er wordt daarbij rekening gehouden met een vooraf vastgesteld budget en de regelgeving van het bestemmingsplan. Voor alle partijen heeft het onmiskenbare voordelen als ontwerp en uitvoering door één bedrijf ter hand worden genomen. Een nauwe samenwerking tussen architect en bouwer is altijd zichtbaar in het resultaat, scheelt een ingewikkelde aanbesteding en werkt kostenbesparend. Door een korte en overzichtelijke beslissingsstructuur kan er snel en voortvarend en met persoonlijke betrokkenheid gewerkt worden.’ (Chr. van Arnhem en zonen is onderdeel van de Van Arnhem Bouwgroep).

Woonhuis Hoge Weide – Utrecht
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 250.000,-
(excl. btw). Vloeroppervlak: 150 m2. Inhoud woning: 678 m3. Gevelmateriaal: baksteen.

Anthony van Diemenstraat 36, 4104 AE Culemborg I 0345 514341 www.vanarnhem-bouwgroep.nl