De Verbouwregisseur    Binckhorstlaan 36-M4.16, 2516 BE Den Haag      085 2738116    www.deverbouwregisseur.nl

De Verbouwregisseur

De start van uw (ver)bouwproject

De Verbouwregisseur ondersteunt zelfbouwers in alle fases van het bouwproces. Of het nu gaat om het uitbreiden, renoveren of het realiseren van een nieuwe woning. Als onafhankelijk adviseur zorgt de Verbouwregisseur voor een soepel verloop van het bouwproject en staat hij garant voor een goed eindresultaat.

‘Met ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector begrijpen wij dat het niet gemakkelijk is om zelf een bouwproject van A tot Z te regelen. Om misstappen te voorkomen is ervaring met het maken en beoordelen van bouwtekeningen, kennis van alle bouwregels, wetgeving en vergunningsverplichtingen, maar ook van bouwmaterialen, duurzaamheid en het vergelijken van bouwbegrotingen een minimale eis. Omdat dit voor de meeste opdrachtgevers geen dagelijkse kost is stellen wij onze expertise beschikbaar om uw project soepel te laten verlopen.

We ondersteunen het hele traject, van idee tot en met de uitvoering. Stapsgewijs doorlopen wij samen met de opdrachtgevers alle fasen van het project. Van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de vergunningsaanvraag, het selecteren van de juiste uitvoerende partijen tot de begeleiding en oplevering van de uitvoering. Uiteraard verliezen wij hierbij het beschikbare budget en tijdschema niet uit het oog.’

Van idee tot oplevering: de inzet van De Verbouwregisseur is erop gericht uw project volgens de vastgestelde kwaliteit en prijs en conform de overeengekomen planning te realiseren.

Start uw (ver)bouwproject met De Verbouwregisseur in uw regio. Iedere opdracht begint met een vrijblijvende kennismaking. Bouwen is maatwerk, dat geldt ook voor onze inzet bij uw project.

Binckhorstlaan 36-M4.16, 2516 BE Den Haag I 085 2738116 I www.deverbouwregisseur.nl