LENCO Zelfbouw Support    Pelmolen 4, 2614 LL Delft      06 12407184    www.zelfbouwsupport.nl

LENCO Zelfbouw Support

Controle over de kosten, de planning en de kwaliteit

Is het uw droom om op een kavel een eigen huis te bouwen? Of wilt u een bestaande woning of klushuis verbouwen? Lennard van der Lans van LENCO Zelfbouw Support heeft meer dan twintig jaar bouwervaring en begeleidt particulieren bij het succesvol realiseren van hun droomhuis.

Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van het project bepalen de opdrachtgevers zelf wanneer en hoeveel begeleiding ze nodig hebben. Lennard: ‘Om een zelfbouwproject naar wens te realiseren is het belangrijk om controle te houden over de planning, de kosten en de kwaliteit. Ik zorg ervoor dat mijn opdrachtgevers de vrijheid hebben om op ieder moment de juiste beslissingen te nemen.

Mijn werkwijze is gebaseerd op een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces. We bespreken eerst de persoonlijke wensen van de opdrachtgever die worden opgenomen in een programma van eisen met een planning en een bijpassend kostenoverzicht. Dit is de “fundering” van het project. Op basis hiervan selecteren we een architect voor het maken van een ontwerp en het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Nadat de verschillende bouwoffertes zijn beoordeeld wordt er in overleg een keuze gemaakt voor een aannemer waarbij de afspraken worden vastgelegd in een aannemingsovereenkomst.

Tijdens de bouwfase controleer ik of de werkzaamheden volgens de afspraken worden uitgevoerd en de woning op tijd wordt opgeleverd. Zo blijven dubbele woonlasten beperkt en kan mijn opdrachtgever genieten van een prachtig eindresultaat.’

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen de voordelen van bouwbegeleiding voor uw project kunnen bespreken.

Pelmolen 4, 2614 LL Delft I 06 12407184 I www.zelfbouwsupport.nl