Delta Light – designverlichting    Burgemeester Stramanweg 104, 1101 AA Amsterdam      088 8040600    www.deltalight.com

Delta Light – designverlichting

Delta Light brengt met een uitgebreid assortiment architecturale verlichting de juiste sfeer in huis. De lichtadviseurs van deze Belgische fabrikant van hoogwaardige designverlichting werken nauw samen met opdrachtgever en architect om tot een optimaal lichtplan te komen.

Tijdens de bouw mogen de aannemer en de installateur rekenen op proactieve ondersteuning. Bij het familiebedrijf Delta Light worden verlichtingsarmaturen en –systemen ontworpen, ontwikkeld, getest en geproduceerd, met oog voor detail, waarbij duurzaamheid centraal staat. Met 25 jaar ervaring, wereldwijde bekendheid en talloze gerealiseerde projecten mag dit bedrijf zich tot de top van de verlichtingsindustrie rekenen.

Het assortiment van Delta Light omvat een brede verzameling functionele en decoratieve verlichtingsarmaturen. Voor ieder project biedt de collectie talloze mogelijkheden. Uiteraard met de nieuwste LED-technologie, maar zeker ook nog met traditionele lichtbronnen.

Delta Light introduceerde diverse LED-opbouwarmaturen met uitstekende kleurweergave-eigenschappen en een warme lichtkleur (vergelijkbaar met gloeilicht) die bovendien dimbaar zijn met een halogeendimmer. Onder andere de Reo-serie inbouwarmaturen geeft een sprankelend lichtbeeld, gecombineerd met een laag energieverbruik. Met de Femtoline-profielen, voorzien van warm witte LED-strips kunnen de architecturale lijnen van een woning versterkt worden.

De door modeontwerper Tim van Steenbergen ontworpen Metronome-hanglampen creëren een intieme sfeer boven de eettafel of, in de XL-uitvoering, in een vide. Buiten passen diverse wand- en staande lampen in een bruingrijze poedercoating vanzelfsprekend tussen de natuurlijke materialen. De lichtadviseurs van Delta Light komen graag bij u langs voor een kosteloos advies en natuurlijk bent u van harte welkom in de ruime showroom in Amsterdam.

Burgemeester Stramanweg 104, 1101 AA Amsterdam-Zuidoost
Telefoon: 088 8040600