Doret Schulkes interieurarchitecten bni    Tuinstraat 8, 5721 ZZ Asten      0493 695218    www.doretschulkes.nl

Doret Schulkes interieurarchitecten bni

Een huis dat je gelukkig maakt….

Dat is het streven van Doret Schulkes en haar team. Zij maken daarvoor complete ontwerpen maar kunnen ook deeladviezen geven.

‘Wanneer een huis alleen nog maar op papier bestaat, is het voor een opdrachtgever lastig om het gevoel te krijgen of het huis helemaal beantwoordt aan de wensen en verwachtingen.

Als wij met onze eigen manier van benaderen in een vroeg stadium bij de bouwplannen betrokken worden, kunnen we op tijd aangeven waar later knelpunten zullen ontstaan. En welke (vaak kleine) aanpassingen nodig zijn om van uw nieuwe huis echt een thuis te maken. Met behulp van 3D-tekeningen laten we u zien hoe u het interieur straks zult ervaren.’

Doret: ‘Nadat we samen bepaald hebben hoe het moet gaan worden, werken we de tekeningen uit zodat bouwers en afwerkers exact weten wat er moet gebeuren. Vooraf wordt de keuze van de materialen en kleuren bepaald, de verlichting en het leidingwerk daarvoor, maatwerkmeubilair en eventueel de keuze van de meubels. Dat maakt dat er tijdens het bouwproces veel minder keuzes gemaakt hoeven worden én dat we ons doel kunnen realiseren: een huis maken dat bij u past, waarin u zich gelukkig voelt.

Het is jammer dat we alleen maar foto’s kunnen laten zien en u niet de door ons gemaakte ruimten kunnen laten ervaren. Ik nodig u uit om denkbeeldig plaats te nemen op de banken op de foto’s, want juist hoe het voelt, bepaalt of u er gelukkig bent.’

Kijk voor meer beelden en inspiratie op onze website.
Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt u gratis het E-book Thuis in Licht.

Tuinstraat 8, 5721 ZZ Asten I 0493 695218 I www.doretschulkes.nl