Erixs Creatief Maatwerk    De Stuwdam 73, 3815 KM Amersfoort      033 4565957    www.erixs.nl

Erixs Creatief Maatwerk

Maatwerkmeubelen met een eigen twist

Na jaren het vak van zijn vader te hebben geleerd richtte Erik van Dijk in 2003 zijn eigen interieurbouwbedrijf Erixs Creatief Maatwerk op. Met succes. Van eenmanszaak is het bedrijf gegroeid tot een landelijk opererende BV met zeven personeelsleden.

Erik: ‘We beperken ons niet tot de standaardmaten maar maken maatwerkmeubelen die aangepast zijn aan de mogelijkheden van een woning en de smaak van de opdrachtgever. We brengen graag een eigen twist aan in een ontwerp en denken mee over materiaalgebruik, toepassing, kleur en comfort zodat de opdrachtgever een uniek product in huis heeft.

De maten van een ruimte zijn ons uitgangspunt. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever maken wij een gebruiksvriendelijk ontwerp dat vooral ook een echte eyecatcher is. Wij schuwen niet om verschillende materialen in een product toe te passen om zo tot een verbluffend resultaat te komen. De afgebeelde keuken met de gele inbouwkast waar twee verschillende materialen en kleuren samenkomen is exemplarisch voor die werkwijze.

Het belangrijkste is dat we een “klik” met de opdrachtgever hebben. Dan kunnen we veel voor elkaar betekenen en kan het net dat zetje geven om samen gewaagde keuzes te maken.’

Het team adviseert graag over het gebruik van diverse materialen zodat je een goede match krijgt voor een stoer of juist strak en modern meubel. Erik: ‘Het gaat om het totaalplaatje: als een huis door een architect in een bepaalde stijl wordt ingericht en wij mogen daar een mooi geheel van maken, zijn we daar heel trots op.’

Over maatwerk wordt altijd gedacht dat het erg kostbaar is. De tarieven van Erixs Creatief Maatwerk zijn inderdaad niet vergelijkbaar met een bouwmarkt, maar concurreren wel met overige kwaliteitsleveranciers.

De Stuwdam 73, 3815 KM Amersfoort I 033 4565957 I www.erixs.nl