SUNSHIELD    Lissenveld 65-F, 4941 VL Raamsdonksveer      0162 571493    www.sunshieldglobal.com

SUNSHIELD

klimaatbeheersing met beweegbare lamellen

Bij de huidige nieuwbouw en renovatie worden vaak grote glaspartijen toegepast. Met de louver systemen van SUNSHIELD kan het binnenkomende daglicht en de gewenste opwarming door de zon perfect gereguleerd worden; ook bij afwijkende vormgeving.

De design lamellen zijn bovendien een architectonische verfraaiing voor ieder gebouw, zowel aan de gevel, in het dak of als terrasoverkapping. Door het team wordt veel aandacht besteed aan design en het samenspel met het gebouw. De achterliggende techniek wordt onopvallend weggewerkt. De systemen zijn meer dan voldoende verduisterend voor o.a. slaapkamers en worden in hoogwaardig aluminium of in natuurlijk hout uitgevoerd. De systemen kunnen worden voorzien van iedere gewenste kleur en behandeling.

SUNSHIELD is een toonaangevende Nederlandse fabrikant. De systemen worden in Raamsdonksveer volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Het team van SUNSHIELD verzorgt in Nederland zelf het inmeten, de installatie, het onderhoud en de service. De systemen zijn zeer robuust en onderhoudsvriendelijk. Op ieder systeem geeft SUNSHIELD standaard twee jaar volledige garantie. Bij jaarlijkse reiniging en periodiek onderhoud is de garantie zelfs tien jaar. Alle onderdelen blijven tot vijftien jaar na aanschafdatum beschikbaar. Deze service sluit aan bij de zeer lange operationele levensduur van de SUNSHIELD-systemen.

SUNSHIELD ziet uw bouwplannen, tekening of schetsen graag tegemoet en zal u vrijblijvend voorzien van een advies en prijsindicatie. Natuurlijk bent u op afspraak ook van harte welkom in de showroom.

Lamellen/louvers op maat van hoogwaardig aluminium of hout zijn een prima investering voor jarenlang genieten.
Ruime keuze in motor- en domoticabesturing.
Prijsindicatie: € 300,- tot € 500,- per m2 (vanaf 10 m2).

Lissenveld 65-F, 4941 VL Raamsdonksveer I 0162 571493 [email protected] I www.sunshieldglobal.com

Fotografie: SUNSHIELD