FixPlan in samenwerking met Livingstone Building Industry B.V.    Seinhuiswachter 17‚ 3034 KH Rotterdam      010 2010300    www.fixplan.nl

FixPlan in samenwerking met Livingstone Building Industry B.V.

Villaspecialist Livingstone adviseert, begeleidt, ontzorgt en biedt al decennialang een diversiteit aan ontwerpstijlen aan. Naast het laten maken van een compleet nieuw ontwerp kunnen er ook bestaande ontwerpen aan de wensen van opdrachtgevers worden aangepast, zodat er een volstrekt unieke villa ontstaat. (De exacte kosten zijn snel en definitief te berekenen). Doel is om in iedere stijl een ontwerp te maken, passend bij de geldende randvoorwaarden, het budget en de wensen van de opdrachtgever.

Architect ir. Richard Martens: ‘Het vertalen van woonwensen en het adviseren en creatief verrassen van klanten is een geweldige tak van sport. Plannen ontstaan door samen met opdrachtgevers op zoek te gaan naar hun drijfveren. De locatie speelt daarbij een grote rol; waar komt de zon op, wat zal het uitzicht worden. De eerste steen van een droomvilla wordt in onze showroom gelegd.

Wij bieden er informatie over onze werkwijze, constructies en topkwaliteit materialen (zoals de perfect isolerende binnenwanden van lichtbeton). In compleet gebouwde en ingerichte villa’s zijn toepassingen te zien en er kan vrijblijvend een functioneel ruimtelijk 3D-ontwerp gemaakt worden.’ De woningen die Livingstone al op Heer&Meester heeft ontworpen zijn geïnspireerd op de omgeving en verscheidene “Hollandse” bouwstijlen en natuurlijk op de wensen van de klant. Op zoek gaan naar een geschikte aannemer hoeft niet: in de regio Spijkenisse werkt Livingstone o.a. samen met FixPlan.

Martens: ‘Het werken met een vaste aannemer in de bouwregio biedt veel voordelen. Er kan een “alles onder één dak” concept en een prijsgarantie worden aangeboden. Bovendien is de bouwkwaliteit van een door ons geselecteerde aannemer gegarandeerd.’

FixPlan B.V.
Seinhuiswachter 17 – 19, 3034 KH Rotterdam
010 2010300
[email protected]