Fred Constant    Industrieweg 15 B, 1566 JN Assendelft      075 6229387 www.fredconstant.nl

Fred Constant

Ontwerper Fred Constant en zijn team realiseren markante woonproducten die een eigen, uitgesproken persoonlijkheid hebben. Sinds 2000 ligt de focus van het bedrijf – dat is voortgekomen uit drie generaties meubelmakers – op het ontwerpen en bouwen van maatwerkmeubilair en -interieurs. Het realiseren van unieke keukens wordt als specialiteit beschouwd.

Alle werkzaamheden – van het eerste idee tot het eindresultaat – vinden onder één dak plaats. Het ontwerpteam huist in een karakteristiek oud pand waar je ook de showroom vindt. Daarnaast is de meubelfabriek waar een team vaklieden aan het werk is. De wisselwerking tussen het ontwerp- en productieproces versterkt beide disciplines.

Fred Constant: ‘We werken graag met robuuste, massieve en eerlijke materialen en streven naar een tijdloos resultaat dat een blijvende waarde toevoegt aan een interieur. Een ontwerp wordt door ons altijd volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van de opdrachtgever, die tijdens een intakegesprek worden geïnventariseerd. Bij het ontwerpen van een keuken gaat het dan bijvoorbeeld over materiaalgebruik, stijl, leefomstandigheden en de keukenapparatuur die geïntegreerd moet worden.

Bij een verbouwing of nieuwbouw wordt er nauw samengewerkt met de aannemer van de opdrachtgever om het interieurwerk naadloos aan te laten sluiten op het bouwkundige deel van de woning. Daarnaast wordt er gewerkt met eigen aannemers en installateurs, zodat een totaalpakket kan worden geleverd. Het prijsniveau is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Omdat er direct uit de fabriek wordt geleverd (geen tussenhandel!) zijn de tarieven concurrerend.’

Alle ontwerpen van Fred Constant zijn uniek en op maat gemaakt. Een vaste prijsindicatie is daarom niet te geven. Kom langs voor vrijblijvend bezoek aan de showroom en een rondleiding door de fabriek.

Industrieweg 15 B, 1566 JN Assendelft I 075 6229387
www.fredconstant.nl