Gorate Garant Woningen    Kaagstraat 1, 8102 GZ Raalte      0546 572025    www.gorate.nl

Gorate Garant Woningen

‘Dromen waarmaken, woonwensen vormgeven, zekerheid bieden, een thuis creëren. Gorate ziet het als een prachtige uitdaging. Telkens weer. Niet voor niets hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen.

Met onze landelijke dekking hebben we in ruim veertig jaar meer dan zesduizend projecten gerealiseerd. Die ervaring nemen we mee als we samen met onze architect met u om de tafel gaan zitten om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Gorate is een degelijk bouwbedrijf met een no nonsense aanpak: dat is wat veel van onze opdrachtgevers en relaties in ons zien. Daar zijn we trots op en daar kunnen onze klanten op blindvaren. Net als op onze financiële betrouwbaarheid. U betaalt de aanneemsom achteraf als de bouw gereed is, dus geen termijnen, hetgeen u een leuk rentevoordeel oplevert en extra zekerheid biedt.

Alles in één hand zorgt voor ontspanning. Het bouwen van een huis is een ingrijpend proces met langdurige consequenties. Gorate houdt daarom het hele proces in eigen hand, u heeft één aanspreekpunt voor het totale traject. Vanaf het eerste schetsontwerp van onze architect tot en met de uiteindelijke oplevering en sleuteloverdracht.

Doordat we alle disciplines onder één dak bij elkaar hebben, wordt het ingewikkelde proces van idee tot droomwoning voor onze opdrachtgevers op een ontspannen manier doorlopen.’

Woning – Zeewolde
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: vanaf € 270,- per m3.
Vloeroppervlak: 175 m2. Inhoud: 565 m3.
Gevelmateriaal: baksteen, hout en kunststof.

Kaagstraat 1, 8102 GZ Raalte I 0546 572025 I [email protected] I www.gorate.nl