Groenst Hoveniers    Zwarte Zee 66, 3144 DE Maassluis      06 55308836    www.groenst.com

Groenst Hoveniers

Ambassadeurs van een groene tuin

Hovenier Kees van der Kooij van Groenst: ‘Onze liefde voor het groen en de natuur is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. We zijn ons steeds bewuster geworden van het belang van een groene leefomgeving. Onze naam Groenst zegt genoeg; het is de overtreffende trap van groen.

Groen brengt leven en maakt je gelukkig. Daarom is het onze missie om het groen zo dicht mogelijk bij de mens in de buurt te brengen. Bij het ontwerpen van een tuin gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen en zoeken we naar mogelijkheden die bijdragen aan een beter milieu.

Daarnaast is functionaliteit een uitgangspunt. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever en de architect van de woning maken wij een plan op maat. De aanleg van het groen heeft daarin een belangrijke plaats en wordt in een vroeg stadium uitgedacht en meegenomen in het ontwerp. Hierdoor ontstaat een evenwichtig geheel.

Alle facetten van tuinaanleg, waaronder de realisatie en het onderhoud voeren wij vakkundig in eigen beheer uit. De kwaliteit van ons werk is ook zichtbaar in robuuste verhardingen, ambachtelijk houtwerk en doordachte technische installaties. Door periodiek tuinonderhoud begeleiden wij de tuin naar het eindbeeld wat in het ontwerp voor ogen stond. Met onze passie voor het groen creëren wij levende tuinen waarin ieder seizoen zichtbaar is. Met de natuur zo dichtbij maken we onze missie waar.’

Voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Ons rayon strekt zich uit van Maassluis tot Rotterdam en van Oostvoorne tot Zoetermeer. Bel ons gerust!

Zwarte Zee 66, 3144 DE Maassluis I 06 55308836 I [email protected] I www.groenst.com

Fotografie: Groenst Hoveniers