In ’t Groen    Hammerdijk 8b, 6741 JK Lunteren      06 34920075 / 0318 461291    www.toptuinen.com/ontwerpbureau

Hans Snaterse is groeningenieur en houdt zich al tientallen jaren met veel passie bezig met het vormgeven van tuinen en buitenruimten.

Snaterse: ‘Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in de schoonheid en diversiteit van de natuur. Ook hoe mensen daarmee omgaan en er te midden van leven, intrigeert en trekt mij. In het klein – op tuinschaal – houd ik me met dezelfde verhouding bezig. Bewoners spelen daarbij de centrale rol. Zo probeer ik aan de weet te komen wat bij mensen leeft, wat ze aanspreekt, waar ze van houden. Ik ben altijd op zoek naar een persoonlijke verhouding tussen mooie vormgeving en passende functionaliteit. En dit resulteert in een tuin die het woongenot compleet maakt, en die zorgt voor een intense beleving van rust.

Iedere persoon is bijzonder en daarom is iedere tuin uniek. Ik vind het speciaal om mijn expertise en liefde voor het vak te mogen delen met anderen. Nauwe betrokkenheid van bewoners en een luisterend oor van de vormgever resulteren als bijna vanzelfsprekend in een mooie tuin, met oog voor persoonlijke accenten. Heerlijk is het om uit het niets iets prachtigs te scheppen!

In een mooie tuin voel je je thuis en op je gemak. Voor de een betekent dit strak en modern, een ander houdt van meer klassiek of romantisch. De een woont in een bosrijke omgeving, de ander geniet van landelijke ruimte. Hoe dan ook, ik ga graag de uitdaging aan!’

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp of advies voor uw tuin? Bel gerust. Hans Snaterse 06 34920075. Kijk voor projecten op www.toptuinen.com.

Hammerdijk 8b, 6741 JK Lunteren I 06 34920075 / 0318 461291 I [email protected]