Kim Roestenburg Interieurarchitekt bni    Lambikstraat 31, 1336 MB Almere      036 5212576    www.kimroestenburg.nl

Kim Roestenburg Interieurarchitekt bni

Kim Roestenburg studeerde Architectonische vormgeving aan de Kunstacademie Maastricht. De basis en passie voor haar vak heeft ze niet van een vreemde: haar vader is ook een gerenommeerd interieurarchitect. In 2005 startte ze haar eigen bedrijf. Sindsdien heeft ze een groot aantal kantoren en winkels, particuliere woonhuizen en appartementen vormgegeven en ingericht.

Haar werk is modern, heeft een warme uitstraling en heeft door de manier waarop hout, glad stucwerk en stoffen worden gecombineerd Scandinavische invloeden.

Kim: ‘Ontwerpen betekent voor mij een ruimte zo inrichten dat er een samenspel ontstaat tussen ruimtelijkheid, sfeer en functionaliteit. Daarnaast moet een interieur het karakter van de opdrachtgever weergeven. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak en een intensieve samenwerking met de toekomstige bewoners. Goed luisteren en durven discussiëren is dan ook kenmerkend voor mijn manier van werken. Alleen dan kan ik mijn creativiteit en expertise inzetten om de wensen van een opdrachtgever te vertalen in een stijlvol interieur.

Een optimaal resultaat wordt behaald als ik al in een vroeg stadium, als alle keuzes nog gemaakt moeten worden, in het ontwerpproces word betrokken. Na een schetsplan dat als “praatplan” wordt besproken volgen definitieve keuzes die voor de uitvoerende partijen op tekening worden uitgewerkt. Dat betreft een licht- en elektraplan, keuzes voor de vloer- en wandafwerking en meubilair, de indeling van het interieur en een ontwerp voor de keuken en badkamer. Alles wordt desgewenst op maat ontworpen.’

Laat u inspireren door foto’s op mijn website en bel voor een vrijblijvend gesprek!

Lambikstraat 31, 1336 MB Almere I 036 5212576
www.kimroestenburg.nl