Knaap Maatwoningen    Showroom: Groeneweg 38, 3059 LC Rotterdam      010 2221000    www.knaapmaatwoningen.nl

Knaap Maatwoningen

Knaap Maatwoningen heeft 90 jaar ervaring in het realiseren van vrijstaande woningen. Het regionaal opererende bouwbedrijf (regio Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag en Gouda) bouwt in verschillende stijlen en in alle mogelijke duurzaamheidklassen. Het bedrijf levert geen standaardontwerp met allerhande beperkingen, maar een leeg wit vel papier is de basis waarop uiteindelijk uw hoogstpersoonlijke droomvilla prijkt.

Leo van der Knaap: ‘Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van woningen op maat. De wensen en ideeën van onze opdrachtgevers zijn altijd het uitgangspunt voor een woning die op het lijf van de opdrachtgever geschreven wordt. Het bouwen van een eigen woning is een proces waar veel bij komt kijken.

Wij begeleiden opdrachtgevers daarom stap voor stap in deze leuke en spannende periode. Wij nemen zo veel mogelijk zaken uit handen, zodat het bouwproces zo soepel mogelijk verloopt. Niet voor niets zijn wij houder van het keurmerk Klantgericht Bouwen!’

Het team van Knaap Maatwoningen nodigt kopers van een bouwkavel graag uit om vrijblijvend in de showroom in Rotterdam over het realiseren van een droomvilla te komen filosoferen.

Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam – Nesselande
010 2221000
[email protected]