Mereno    Banmolen 17, 5768 ET Meijel      077 3998850    www.mereno.nl

Mereno

Meesterlijk in keukens, interieurs en meubelen

Het team van Mereno is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte houten keukens, interieurs en meubelen. Of het nu gaat om een landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of een tijdloos ontwerp: u kunt er op het gebied van sferen en stijlen en kleurstellingen alle kanten op. Desgewenst wordt er ook een totale inrichting gerealiseerd. Omdat iedere boom anders is, wordt elk handgemaakt houten item uniek.

Fanny Nooijen: ‘Wie kiest voor een handgemaakte keuken, kiest voor een persoonlijke keuken. Een unicum dus. Wij vinden het dan ook belangrijk dat individuele keuzes tot in de kleinste details worden uitgewerkt. Elk ontwerp dat door ons wordt gerealiseerd, of dat nu een keuken, badkamermeubel, inloopkast of interieur is, wordt door ons dan ook afgestemd op individuele wensen van de opdrachtgever en in onze eigen fabriek gemaakt.

Wij werken veel samen met gerenommeerde architecten en diverse bouwpartners, maar particulieren kunnen ook samen met een dealer in onze fabriek materialen en kleuren uitkiezen. Voelen, ruiken en beleven wat materialen met je doen is essentieel bij zo’n keuze.

Kiest u voor hout dat doorleefd is of gaat u voor nieuw, modern en strak? Moet het hout van de keuken passen bij de vloer of heeft u zelf een idee? Bij Mereno vindt u de keuken of het interieur van uw dromen!’

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek waar wij u onze producten kunnen laten zien in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met een van onze dealers.

Banmolen 17, 5768 ET Meijel I 077 3998850 I www.mereno.nl

 

Fotografie: Plan B Fotografie