Neal Wood keukens en badkamers    Hollandsdiep 11, 2105 ZB Heemstede      06 53123575    www.nealwoodkeukensenbad.nl

Neal Wood keukens en badkamers

Samen op weg naar een persoonlijke invulling

Met liefde voor het vak begeleidt het team van Van Niel Agenturen opdrachtgevers naar de realisatie van een exclusieve keuken of badkamer. Pieter van Niel: ‘De keuken is het hart van een huis. Functionaliteit vormt de grondslag van een goed, uniek keukenontwerp met een originele uitstraling.

Met kennis en inlevingsvermogen werken we samen met de opdrachtgever om een optimaal resultaat te realiseren en begeleiden we van brainstormfase tot oplevering tot- dat alles volledig naar wens is.

Voor ieder budget en elke smaak komen wij tot het ideale ontwerp. Met Kuhlmann-keukens leveren wij een kwaliteitsmerk met eigentijdse ontwerpen. Van hoogglans tot greeploos, van MDF hout & plaatmateriaal tot massief houten deuren.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Neal Wood landelijke en moderne handgemaakte houten keukens in eiken- of berkenhout. Uniek is de uitvoering in Farrow & Ball-kleuren van de specialist in exclusieve verfmerken. Maar een bijzonder Italiaans design als van Minacciolo is ook leverbaar.

Het wellnessgevoel mag niet ontbreken. Ook in de badkamer kunt u kiezen voor een moderne of klassieke sfeer. Onze badmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt en kunnen gecombineerd worden met alle soorten sanitair. Door de combinatie van materialen streven wij naar een luxe, tijdloze ambiance waar u jaren plezier aan zult beleven. Graniet, beton, Solid Surface en keramiek zijn sfeerbepalende elementen voor een eigentijdse invulling.’

Door keuken, badkamer, sanitair en eventuele inloopkasten in één keer te ontwerpen worden grote lijnen duidelijk herkenbaar. Zo kunt u nog effectiever met uw tijd omgaan in de drukke ontwerp- en bouwfase. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking.

Hollandsdiep 11, 2105 ZB Heemstede I 06 53123575 I

www.nealwoodkeukensenbad.nl

 

Fotografie: Pieter van Niel