Remy Meijers Interieurarchitectuur    Bemuurde Weerd oz 17, 3514 AN Utrecht      030 2763732    www.remymeijers.nl

Remy Meijers Interieurarchitectuur

Dat het interieur en het exterieur van een woning op elkaar zijn afgestemd is volgens interieurarchitect Remy Meijers niet meer dan logisch. Diverse losse elementen, maar ook de indeling en architectuur zorgen ervoor dat een woning voelt als een tweede huid.

Het vormgeven van een interieur vraagt dan ook om de professionele hand van een interieurarchitect met een brede kijk. Meijers beperkt zich niet tot de grote lijnen, maar verdiept zich ook in de allerkleinste details. Dat leidt tot interieurs die in al hun eenvoud een aangename rust uitstralen. Aan de verschillende projecten die hij heeft gerealiseerd, is zijn visie dan ook altijd afleesbaar.

Om tot een optimaal resultaat te komen, buigt hij zich eerst over het totaalplaatje waarna hij stapsgewijs doordringt tot de kern. Uitgangspunt is dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Inclusief het meubilair dat bij voorkeur van eigen hand is. Indien gewenst, tekent Meijers ook voor styling, kunst, beplanting en inrichting van de tuin. In het uiteindelijke ontwerp vallen alle elementen op hun plaats.

Een goed contact met de opdrachtgever is onontbeerlijk. Meijers visualiseert daarom al in een vroeg stadium zijn visie zodat de opdrachtgever een helder beeld krijgt van het toekomstige resultaat. Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau houdt Meijers gedurende het hele traject de touwtjes in handen.

Voor de uitvoering maakt hij gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en ambachtslieden. Zo ziet hij erop toe dat het papieren ontwerp uiteindelijk perfect wordt vertaald.

remy meijers interieurarchitectuur
Bemuurde Weerd oz 17, 3514 AN utrecht
t +31 (0)30 2763732
f +31 (0)30 2719330
[email protected]

remy meijers collectie
postadres:
hertogenlaan 30, 5663 ek geldrop
t +31 (0)182 380675
[email protected]