Tuinontwerpstudio William de Boet    Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis   [email protected]   06 51390512    www.williamdeboet.nl

Tuinontwerpstudio William de Boet

Meer dan een tuinontwerp

Het aanleggen van een tuin zonder een goed ontwerp is als het bouwen van een huis zonder fundering. Het in kaart brengen van specifieke wensen, zoals het gebruik van de tuin en de samenstelling van een gezin, is een essentiële voorwaarde voor het creëren van een passend tuinontwerp.

Maar ook de architectuur en inrichting van een woning spelen daar een belangrijke rol bij. De tuin of woning staan namelijk nooit op zichzelf. Het doel van een goede tuinontwerper is dan ook om de woning, tuin en omgeving dusdanig op elkaar af te stemmen dat er één geheel ontstaat.

Tuinontwerper William de Boet is eigenzinnig en vastberaden, maar bovenal perfectionistisch wat betreft het ontwerpen en realiseren van bijzondere tuinen. William: ‘Mijn uitgangspunt is om anders dan anders te durven denken. Gewoon kan altijd nog. Een geslaagd tuinontwerp is in mijn visie in perfecte harmonie met de woning en de omgeving. Maar ook de persoonlijkheid van de opdrachtgever speelt een grote rol in het ontwerpproces.’

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je gewoon eens kennismaken met William? Hij vertelt je graag alles over het realiseren van een 3D-tuinontwerp voor de tuin van je dromen. Laat je (vrijblijvend) inspireren op de website en neem contact op voor het maken van een afspraak.

Naast het 3D-tuinontwerp ontvang je onder meer een video-animatie, materialenplan, beplantingsplan, verlichtingsplan én presentatie op kantoor.

Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis I 06 51390512 [email protected] I www.williamdeboet.nl