Compass Pools    Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK ’s-Hertogenbosch      073 8507545    www.compasspools.nl

Compass Pools

De specialist in keramische composiet zwembaden

Een eigen zwembad onbereikbare luxe? Bij Compass Pools ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos zwem- en plonsplezier voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties. Je kiest uit een diversiteit aan modellen, formaten, kleuren en afwerkingen – voor ieder wat wils.

Compass Pools maakt prefab zwembaden. Deze bestaan uit één stuk, hebben geen naden die vuil en bacteriën vergaren. Het zwembad is dus uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Een ander groot voordeel: prefab zwembaden zijn in een mum van tijd geplaatst. Het team van Compass Pools begeleidt je, van aankoop tot oplevering en nazorg.

Dankzij het gladde oppervlak heb je minder onderhoud in vergelijking met andere typen baden. Zie je het slepen met bodemzuigers helemaal niet zitten? Dan biedt het Vantage-systeem de oplossing. Dit zelfreinigende systeem vereist minder chloor en dat is handig én ecologisch. En je houdt meer tijd over om te genieten van dit eerste zwembad ter wereld dat zichzelf reinigt.

Compass Pools is pionier in het toepassen van keramische composietmaterialen in de productie van zwembaden. Dat resulteerde in de uitvinding van een nieuwe, gepatenteerde technologie: het keramische composiet zwembad dat is voorzien van een Bi-Luminite kleur, wat zorgt voor de mooiste 3D-kleuren in je zwembad.

Meer weten? Laat je inspireren door een van de medewerkers of bekijk de Compass Pools AR NL app waarmee je elk zwembadmodel op iedere locatie kan plaatsen (via de Apple App Store te downloaden).

Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK ’s-Hertogenbosch I 073 8507545 I www.compasspools.nl

Fotografie: Stan de Haas
Fotografie: Modeste Herwig
Fotografie: studio PSG
Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine
Fotografie: Livingstone
Fotografie: Henk Dijkman