Van Bruchem Staircases & Interiors®    Skoon 80, 1511 HV Oostzaan      075 6151798    www.vbstaircases.com

Van Bruchem Staircases & Interiors®

Exclusieve trappen op maat

Van Bruchem Staircases & Interiors® combineert authentiek vakmanschap met innovatief design. Dat resulteert in op maat gemaakte, exclusieve trappen die perfect aansluiten bij hun omgeving.

Al honderddertig jaar is Van Bruchem Staircases gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve trappen. Dat een trap meer kan zijn dan een functioneel object dat je van de ene naar de andere verdieping brengt, wordt duidelijk bij het familiebedrijf in Oostzaan. Als je daar een trap laat ontwerpen, kies je niet voor zomaar een standaard trap.

Djurre van Bruchem (vierde generatie) is de hoofdontwerper en persoonlijk betrokken bij elk trapproject. Djurre: ‘We nemen de tijd, gaan in op de wensen van opdrachtgevers en kijken naar mogelijke oplossingen. Na één of meerdere gezamenlijke sessies wordt een ontwerp op maat gemaakt. Al direct krijgen opdrachtgevers een schets van het ontwerp te zien. Dat wordt later uitgewerkt in 3D, (met 360 graden view) of we maken een video. Het zijn dus niet zomaar schetsjes, het is een levensechte voorstelling. Zo weten opdrachtgevers precies hoe hun toekomstige trap eruit komt te zien.

In onze showroom in Oostzaan kunnen we laten zien welke ontwerpen en materialen er mogelijk zijn. We maken er op deze manier echt een beleving van.’

Niet alleen het ontwerp, ook de uitvoering en plaatsing doet Van Bruchem met een eigen team. Op de plaats waar de trap moet komen, worden de maten met een laser nauwkeurig opgemeten, het ontwerp wordt vakkundig geproduceerd, gemonteerd én opgeleverd.

Elk trapproject is uniek. Van Bruchem helpt u graag verder om uw droomtrap of -interieur te verwezenlijken.

Skoon 80, 1511 HV Oostzaan I 075 6151798 I www.vbstaircases.com

Fotografie: Lodewijk J.C. Loor