Van der Donk interieur    Newtonweg 18, 4207 HK Gorinchem      0183 646353    www.designmeubels.nl

Van der Donk interieur

Ontwerpen met design- en maatwerkmeubelen

Van der Donk interieur is een echt familiebedrijf dat in 1862 is opgericht. Het team houdt zich bezig met het vormgeven van interieurs. Oorspronkelijk als detailhandel, maar sinds geruime tijd ligt de focus ook bij het ontwikkelen van totale interieurontwerpen door eigen gespecialiseerde interieurarchitecten. Door de ontwerpafdeling van Van der Donk worden interieurplannen gemaakt, inclusief professionele 3D-schetsen. Projecten worden begeleid van tekening tot realisatie.

Wie een plan laat maken door de architecten van Van der Donk doet geen zaken met een tussenschakel maar met de bron van tal van grote merken. Anders dan bij de meeste bureaus hebben de interieurarchitecten toegang tot vrijwel alle leveranciers van designmerken. Van der Donk interieur is een van de meest toonaangevende retailers in de Nederlandse designwereld en levert naast designmeubelen van bijvoorbeeld Minotti, B&B Italia, Flexform, Living Divani en Porro ook maatwerk met een netwerk van meubelmakers. Een volledige inrichting door Van der Donk betekent dan ook: one-stop shopping, van interieurplan tot plaatsing en styling.

Koen van der Donk: ‘Wij maken vooral gebruik van maatwerk bij het ontwikkelen van kastenwanden en tafels. Dankzij samenwerking met verschillende hoogwaardige meubelmakers slagen we erin om uniek werk te leveren. Wij doen dat zoveel mogelijk inhouse, omdat we dan de kwaliteit kunnen waarborgen. Als we iets niet zelf kunnen leveren of maken zoeken we in ons netwerk naar een geschikte partner.

Een nieuw interieur moet je voelen en voor je zien. We nodigen u daarom van harte uit in Gorinchem. We wisselen graag met u van gedachten over uw project en informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en werkwijze die we te bieden hebben.

Newtonweg 18, 4207 HK Gorinchem I 0183 646353 I www.designmeubels.nl

Fotografie: Van der Donk interieur