Van Mierlo Tuinen Exclusieve Tuinontwerpen    Spoorlaan 3, 5751 JM Deurne      0493 843845    www.vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen Exclusieve Tuinontwerpen

Van Mierlo Tuinen is een designbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van avontuurlijke tuinen en stoere bouwwerken. Noël van Mierlo staat aan het roer van het bureau uit Deurne en is winnaar van diverse (inter)nationale tuinprijzen.

Van Mierlo: ‘Wie een eigen tuin laat ontwerpen staat aan het begin van een fantastisch traject met als doel om een plek te creëren waarin alle aspecten terugkomen die belangrijk zijn bij een buitenruimte. De tuin moet een verlengstuk worden van een huis en passen bij de manier van leven van de gebruikers. Bij het maken van een goed ontwerp staan de volgende vragen dan ook centraal: hoe ziet ontspanning eruit na een dag hard werken? Wat betekent “thuis zijn” voor jou en je gezin? Lees je graag een boek bij een knapperend vuurtje en wordt er vaak buiten gegeten? Welke sfeer moet de buitenruimte ademen? Kortom, wat past er nou echt bij de leefstijl van de toekomstige gebruikers van de buitenruimte.

Mijn uitdaging is om de antwoorden op al die vragen in een vorm te gieten waarbij een mooie balans ontstaat in combinatie met de natuur en architectuur. Op die manier ontstaat er een groene buitenruimte waar geleefd mag worden.

Hoge kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Ik omring me dan ook graag met de beste professionals op het gebied van aanleg, bouwkunde, verlichting, beplantingen en waterbeheersing.

Het winnen van vele prijzen tijdens (inter)nationale tuincompetities onderstreept dat ons werk past in de huidige tijdsgeest en ook in de vakwereld wordt gewaardeerd.’

De tuinen van onze hand zijn maatwerk en verschillen telkens in grootte en complexiteit. Een prijsindicatie voor een ontwerp is dan ook moeilijk te geven. Neem (vrijblijvend) contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Spoorlaan 3, 5751 JM Deurne I 0493 843845 I www.vanmierlotuinen.nl