ZweedsHome    Postbus 69, 8490 AB Akkrum      0566 651940    www.zweedshome.nl

ZweedsHome

Bongers architecten maakt architectuur op maat. De architecten zijn op een persoonlijke en betrokken manier werkzaam voor een brede groep opdrachtgevers, onder wie veel particulieren.

Architect Cees Bongers: ‘Een ontwerpproces begint bij ons met het maken van een analyse van de locatie en van de wensen van de opdrachtgever. Ingrediënten die de basis vormen voor het creatieve proces. We besteden in het ontwerptraject veel aandacht aan esthetische vormgeving, technische uitwerking, duurzaamheid en financiële haalbaarheid en hebben de capaciteit en de kennis in huis om een totaalpakket aan te bieden. We begeleiden projecten vanaf het eerste idee tot aan de oplevering. Ons werk is niet te categoriseren binnen een in de architectuur gangbare stijl. We realiseren architectuur die past in haar omgeving en waarbij gebruik en beleving centraal staan.

We vinden het belangrijk dat onze ontwerpen helder van opzet zijn en consequent worden uitgevoerd. In een samenwerkingsverband met ZweedsHome, dé specialist in Zweedse houtbouw, worden er ook woningen op maat ontworpen waarbij architectuur wordt gecombineerd met de voordelen van geprefabriceerde designwoningen. Het zijn géén standaardwoningen maar allemaal unicums.’

De ontwerpen worden bij de Zweedse producent Villa Vida onder ideale omstandigheden in de fabriek gemaakt en door specialisten op de bouwplaats gemonteerd (bouwtijd ongeveer drie maanden). De technische installatie kan desgewenst ook geheel op maat geleverd worden. Standaard zijn de huizen energiearm. Passief bouwen en energie-nul-woningen behoren tot de mogelijkheden. Omdat de woningen allemaal op maat en in diverse stijlen zijn ontworpen is er inmiddels een arsenaal van gerealiseerde woningen op de site te bekijken.

Bongers architecten BV I Dorpsstraat 48, 2969 AD Oud-Alblas I 0184 692171 I www.bongersarchitecten.nl

ZweedsHome I Postbus 69, 8490 AB Akkrum I 0566 651940 I www.zweedshome.nl