123DV architecten Moderne Villa’s    Sint-Jobsweg 30, 3024 EJ Rotterdam      010 4782064    www.123DV.nl

Opvallend aan de ontwerpen van architect Liong Lie is de detaillering. De oprichter van 123DV Moderne Villa’s is een purist die niet voor niets de slogan ‘wonen in een maatpak’ hanteert. De ambitie van het internationale team van architecten, projectleiders en interieurontwerpers is om de identiteit van de bewoners en het karakter van de omgeving te laten weerspiegelen in unieke, abstracte en transparante woningen.

Bij veel villa’s die door het bureau zijn gerealiseerd, werden ook het interieur en zelfs meubels ontworpen, waardoor er een hoogwaardig, harmonieus totaalbeeld ontstaat. Horizontale belijning, geometrische vormen, overstekende daken, strak gepleisterde muren, glazen wanden en sobere, ruimtelijk ogende interieurs zijn kenmerkend. Het bureau telt inmiddels ruim vijftig particuliere opdrachtgevers.

Thema van Villa Veth is ‘zwevend van tijd naar tijd’. De moderne bungalow, die vanaf de entree lijkt te zweven, is strak en abstract vormgegeven met een leefruimte die maximaal op het zuiden is gericht. Door de transparante glaspui is de bosrijke omgeving optimaal te ervaren.

In Cloud 9 Villa is zakelijke representativiteit gecombineerd met speelse elementen, zoals een kast in de leefruimte met geïntegreerde haard die als loungebank of speelplek kan dienen. Gebruik van natuurlijke materialen in de gevels zorgt voor een goede inpassing in het duin- en boslandschap.

Gezien de grootte van de kavel van de 360 House (4000 m2) is het belangrijk dat de woning een sterke vorm heeft. De zeer markante ronde vorm van de woning is het resultaat van vormstudie in combinatie met de woonwensen. Een raam dat in een ononderbroken cirkel rond het huis loopt, zorgt voor een 360 graden verbinding tussen binnen en buiten. Hierdoor is er altijd en overal visueel contact met het landschap – het gevolg is een ronde villa.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau. Ontmoet de architect: gratis kennismaking op het bureau, bij u thuis of op de kavel.

123DV architecten Moderne Villa’s – Sint-Jobsweg 30, 3024 EJ Rotterdam I 010 4782064 I www.123DV.nl