StrandNL architectuur en interieur    Oudegracht 114, 3511 AW Utrecht      030 2313799    www.strandnl.nl

StrandNL architectuur en interieur

Het team van StrandNL heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met architectuur- en interieurprojecten. In combinatie met Strand West woonwarenhuis worden er complete trajecten van het bouwen en inrichten tot het stylen van woonhuizen gerealiseerd. Het werk van StrandNL is het best te categoriseren als modern en eigentijds. Strakke, eenvoudige basisvormen worden vaak gecombineerd met hedendaags kleur- en materiaalgebruik voor accenten en een huiselijk gevoel.

Mark Mutsaers: ‘We leveren een totaalpakket waarbij naar een wisselwerking tussen architectuur, interieurarchitectuur en de vormgeving van buitenruimten wordt gezocht. In elk van deze ontwerpdisciplines hebben we de kennis in huis om een opdrachtgever van a tot z te adviseren. In een vroeg stadium van het ontwerpproces wordt al nagedacht over de inrichting en verlichting van een woning zodat een plattegrond optimaal is afgestemd op de praktijk. Keukens en badkamers worden mee-ontworpen zodat kleur en materiaalgebruik terugkomt in het gehele plan. Onze ruime ervaring met particuliere opdrachtgevers heeft ons inzicht gegeven in hoe verschillende doelgroepen wonen. Gezinnen met jonge kinderen leven anders dan een echtpaar op leeftijd. Wij anticiperen hierop in onze ontwerpen en plattegrondindelingen. In samenwerking met een tuinarchitect worden ook vaak de tuin en overige buitenruimten ontworpen. Zichtlijnen, verlichting en verblijfplekken buiten worden op die manier een verlengstuk van de woning.’

Speciaal voor particulieren met (ver)bouwplannen heeft StrandNL een spreekuur in het leven geroepen. Particulieren kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek over (ver)bouwen, inrichten en alles wat daarbij komt kijken. Kijk op de website voor het eerstvolgende spreekuur.

Kosten zijn projectspecifiek en afhankelijk van diverse factoren, een budget kan ook een uitgangspunt zijn voor een ontwerp. We lichten graag toe hoe een traject met StrandNL er uit kan zien.

Oudegracht 114, 3511 AW Utrecht I 030 2313799 I www.strandnl.nl