1House Architectuur    Boompjes 452, 3011 XZ Rotterdam      06 14369876    www.1House.nl

1House Architectuur

De architecten van 1House richten zich specifiek op particuliere opdrachtgevers en ontwerpen woonhuizen met een eigentijdse uitstraling en een warm karakter. Er worden bij voorkeur eerlijke, duurzame materialen gebruikt, waaronder pleisterwerk en houtsoorten die bij een gezonde leefstijl passen.

Daarnaast worden er bouwsystemen toegepast voor zelfregulerende ventilatie, vloer- en/of wandverwarming en een optimale isolatie van gevels en ramen. Om duurzaam en efficiënt te kunnen bouwen is er samen met INALTI (een systeembouwer uit Luxemburg) een bouwmethode ontwikkeld waarmee het bouwproces snel in gang kan worden gezet.

Elk 1House is uniek en op maat ontworpen en houdt rekening met de specifieke karakteristieke eigenschappen van de plaats waar de woning gebouwd gaat worden. Architect Anne-Marie Verheijden: ‘Wij bouwen met respect voor de omgeving en de lokale architectuur. Een mooi ontwerp is naar ons idee altijd in balans met zijn context. Daarnaast is het onze taak om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen naar een functioneel en harmonieus ontwerp. Daarbij maken we vaak gebruik van verschillende complementaire bouwstijlen – waaronder het minimalisme en functionalisme – en voegen daar decoratieve accenten aan toe.

Tijdens overlegmomenten toetsen we of het ontwerp voldoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. In het bouwproces ontzorgen we cliënten door ze goed te begeleiden. Door de eigen ontwerpmethode en het innovatieve bouwsysteem kan er snel geschakeld worden met de opdrachtgever en is de bouwtijd (gemiddeld vier maanden) relatief kort. De ontwerptarieven zijn vriendelijk.’

Prijsindicatie 1House
Prijzen verschillen per woning. Gemiddeld kost een 1House € 360,- / m3 (excl. btw) aan bouwkosten en € 8.500,- aan ontwerpkosten. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis.

Boompjes 452, 3011 XZ Rotterdam I 06 14369876
www.1House.nl